2014.02.21. 20:00 Fonó Salon: Fonó Stage. “Animi Motus” – monodrama. Misztrál Band

2014.02.21. 20:00 Fonó Szalon: Fonó Pódium. Animi Motus - monodráma. Misztrál koncert

A Fonó Pódium megnyitja kapuit: Animi Motus: "Úgy tudlak Téged..." - monodráma Szemerédi Bernadett előadásában. A Misztrál együttes vers- és népdalfeldolgozásai bejárták már az országot és a világ egy részét: “best of” koncertjükön most a legkedvesebb dal


A Fonó Szalon idei második estjén megnyílik a Fonó Pódium, amelynek további előadásai az év folyamán irodalmi-, kamaraszínházi és táncelőadásoknak adnak helyet minden hónap harmadik péntekén.

Szemerédi Bernadett előadásában a Magyar szerelmi költészet gyöngyszemei kelnek új életre. Költészetünk ékköveiből válogatva egy olyan szerelem íve rajzolódik ki, amely a másikban való feloldódás vágyának hevétől a feltétel nélküli szeretet, az elengedés, majd a továbbélni akarás csendjébe burkolózó, örök társig jut el.
 
A Misztrál együttes vers- és népdalfeldolgozásai bejárták már az országot és a világ egy részét: “best of” koncertjükön most a legkedvesebb dalokból válogatnak. Az 1997-ben alakult Misztrál repertoárján magyar és külföldi költők versei, valamint népdalfeldolgozások szerepelnek. Megzenésítéseik forrása a magyar népzenei hagyomány, amelyet gyakran ötvöznek a ma divatos világzenei irányzatokkal is. Dalaik egyre inkább önálló minőséget, sajátos „Misztrál-hangzást” hordoznak, ez tette őket oly népszerűvé. Babits lemezük 2013 végén jelent meg.
 
Tagok: Csóka Sámuel- hangmérnök – technikus, Heinczinger Miklós- furulyák, klarinét, doromb, fidula, duda, ének, Hoppál Mihály-nagybőgő, saz, brácsa, hegedű, gitár, Pusztai Gábor– ütőhangszerek, Tóbisz Tinelli Tamás- gitárok, nagybőgő, ének, Török Máté- cselló, gitár, mandolin, koboz, szájharmonika, tambura, ének.
 
Jegyár:
elővételben 1000 Ft
helyszínen 1500 Ft
diákjegy 800 Ft
 
Jegyek kaphatók itt
 
A Fonó Szalon többi programja itt
 
 
Misztral
 
 
Szemerédi Bernadett
« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat