2017.05.20. 8 PM Magyarvista Social Club tánckoncert

2017.05.20. 20.00 MagyarVista Social Club feat Imágó Tánctársulat: MÉGIS A SZERELEM Tánckoncert

A jazz, a pop, a rock, a latin, a blues és a folk találkozása.


 

Magyarországon a vasfüggönyön át beszivárgó beat zene hamar teret hódított magának a 60-as években, a magyarra átültetett angolszász rock’n’roll valahogy mégsem bizonyult időtállónak. A 10 évre rá indult táncházmozgalom , tehát a paraszti kultúrából átmentett néptánc és népzene viszont egyszer csak a városiak egyik szubkultúrája és színpadi műfaj lett. Az igény már akkor megvolt rá, hogy a hazai zenekarok stílusiránytól függetlenül valami egyedi, sajátosan magyar produkciót hozzanak létre.

A MagyarVista Social Club éppen azért indult, hogy a lehető legjobban kitolja a kulturális határokat minden irányba. A zenekar esszenciája abban rejlik, hogy az akkori és a modern könnyűzenét valamint a népzenét miként tudja egy szerves egésszé alakítani a színpadon.

Ehhez a projekthez éppen emiatt a legkülönfélébb stílusok elismert képviselői verődtek össze 2011-ben. A jazz, a pop, a rock, a latin, a blues és a folk találkozása saját szerzeményeken keresztül történik meg. Az ebből kialakult crossroads mentén akár Nyugat-Európában, akár az Államokban, akár Keleten hallgatják a dalokat, mindenkinek kicsit ismerős lehet egy-egy dallam, egy-egy zenei megfogalmazás, mégis valami teljesen új és izgalmas világgal találkozik.

Több, mint két éve a „Mégis a szerelem” c. daluk benne van a Petőfi Rádió rotációjában. 2017 a banda életében a megújulás éve: Az énekesnői poszton Paár Julcsit Kovács Sára énekesnő váltotta, aki fuvolistaként is új színfolt az együttes megszólalásában. Harmadik lemezük, a „Mégis a szerelem” a Gryllus kiadó gondozásában jelent meg, mely minden eddiginél letisztultabb formában képviseli egyedi, világzenei stílusukat a hazai palettán. Az Imágó Tánctársulattal közösen bemutatott ’Mégis a szerelem - Tánckoncert’ egy egész estés látványos produkció, mely nagy színpadokon és színháztermekben is képes megszólítani a közönséget.

Jegyár:

Elővételben: 1000.-Ft

Helyszínen: 1500.-Ft

 

Online jegyvásárlás itt 

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat