2017.04.22. 8 PM Babel Sound: Akropolis Compania Band

2017.04.22. 20.00 Babel Sound est az Akropolis Compania Zenekarral a Fonóban

Az Akropolis Kompania koncertje és táncháza


19:30 - Kapunyitás
20:00 – Akropolis Compania koncert
21:15 – görög táncház Nikákisz Szofoklész vezetésével
 

Amikor ülsz a görög tengerparton, eszed a rántott tintahal karikát, iszod az ouzót, és nézed a tengert, akkor csak egy dolog hiányozhat még, ami teljessé teszi az élményt; a görög muzsika. A buzuki hangja, ami először csak simogat, kerülget, aztán hirtelen táncra perdít.
 

Az Akropolis Compania görög zenekar, görög származású Magyarországon élő tagokból áll, akik hosszú ideje a műfaj jeles képviselői. A zenekar hagyományos elemekre épülő görög népzenét játszik. A zenekar tagjai: Stefanidu Janula ének, Szokalopulosz Janisz (buzuki, ének), Fulidisz Jorgosz (gitár, ének), Szertaridisz Janisz (baglama, tuberleki, ének).
 

A koncert után görög táncokat tanulhatunk Nikákisz Szofoklész, a Görög Ifjúsági Egyesület elnöke vezetésével.
 

A Babel Sound Hangjai soron következő estjein a spanyol (április 28.), a bolgár (május 12.) és az olasz (május 19.) kultúrával, azok zenéjével, táncával és gasztronómiájával ismerkedhetünk meg nagyon közelről! Természetesen a nyarat sem hagyja világzene nélkül tovarobogni a Babel Sound. A balatonboglári strandon egészen elképesztő kulturális kavalkád lesz 2017. július 17-23. között. Ide érkezik ugyanis a világ zenéje, művészete, íze és illata – a Babel Sound Free 2017 | Interaktív Világzenei Fesztivál. A lehető leginteraktívabb módon, és ráadásul a szervezőknek köszönhetően ingyenesen!Belépő: 1000.-Ft

Online jegyvásárlás itt

 

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat