2016.12.28. 8 PM East Gipsy Band, Oláh Gipsy Beats, DJ Vida Tóni

2016.12.28. 20.00 Ami belefér! - East Gipsy Band, Oláh Gipsy Beats, DJ Vida Tóni

Ma mindenki táncolni fog!


East Gipsy Band
Az East Gipsy Band egyesíti a hazai jazzélet közép- és fiatal generációját a roma népzene csillagaival. Muzsikája a bizonyíték, hogy létezik a legendás Django Reinhardt által kitaposott úttól eltérő, de azzal teljesen egyenrangú, újszerű és izgalmas fúziója a roma zenei hagyománynak és a jazznek.

 

Oláh Gipsy Beats


A zenekar 2008 - ban alakult akkor még Olah Gipsy Allstars néven .Jelenlegi nevét 2011 ben
vette fel. A zenekar egy egyedül álló magyarországi oláh cigány zenei különlegesség.
Mivel egy zenekarként látható a Magyarországon több évtizede működő egykor talán riválisoknak is mondható négy legnépszerűbb zenekara a Ternipe , Szilvási Gipsy Folk Band az Ando Drom és a Romano Drom szólistái ,a közös zenekart Kovács Antal a Romano Drom vezetője alapította.
Az így kialakult csapat zenéje egyszerre tradicionális és mai , egy egyedi fúziója az olykor vidéki cigány telepeken halható ősi ének hangzás és a mai nagyvárosi populáris és más népek zenéiben halható zenei hangzásnak. A koncert egy nagyon dinamikus , tüzes előadás amely nagyon érzelem dús a fájdalmas daloktól a szerelmes tüzes dallamokon át a boldogságot sugárzó táncos dalokig.

DJ Vida Tóni 

Vida Antal, a „Vida Tóni” az első magyarországi közösségi rádió – az éveken át Tordas községben működő „faltáblától, falutábláig” működő Tordas Rádió - létrehozója és működtetője volt. Jelenleg a Tilos Rádió munkatársa. Ő szinte az egyetlen, aki egész éjszakára való, táncolható és változatos programot tud összepakolni a szcéna legörültebb felvételeiből. 


Jegyárak:
Elővételben: 2000 Ft, a koncert napján: 2500 Ft

Online jegyvásárlás itt.

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat