2015.06.11. 20:00 BUDAPEST FOLK FEST: Both Miklós-Szokolay Dongó Balázs duo, Mohammad Reza Mortazavi (IR)

2015.06.11. 20:00 BUDAPEST FOLK FEST: Both Miklós-Szokolay Dongó Balázs duó, Mohammad Reza Mortazavi (IR) (Helyszín: A38)

Az ütős party helyszíne az A38 Hajó tetőterasza!!!


 

A hazai világzenei színtér két elképesztően eredeti és invenciózus zenésze, Both Miklós és Szokolay Dongó Balázs lép fel ezen az estén duóban, valamint egy egészen elképesztő iráni dobos, ütőhangszeres, Mohammad Reza Mortazavi szólóban.

A Berlin mellett élő iráni művész gyökeresen megváltoztatta mindazt, amit az ütőhangszeres muzsikáról eddig gondoltunk. Szóló előadásaival elvarázsolja közönségét, bejárja a legnagyobb fesztiválokat és a kritikusok szerint olyan elképesztő virtuozitással játszik, mintha nem kettő, hanem hat keze lenne.
Mortazavi már 20 éves korában a világ egyik legjobb tombak zenészének számított. Hatévesen kezdett tombakon (iráni eredetű, rézcink-ötvözetből készült ütőhangszer) játszani, 22 évesen jutott el először Németországba, aztán sorra jöttek a koncertfelkérések Európa és a világ minden tájáról. 2003-ban, 600 jelentkező közül kapta meg a Német Világzenei Díjat (German World Music Award), azóta sorra nyeri az elismeréseket: a BBC, ARD, ZDF, ORF, 3Sat, BR, NDR méltató kritikáitól kezdve a Voice of America-ig. 

 

 

 

Szokolay Dongó Balázs

 

Both Miklós

 

Mohammad Reza Mortazavi

 

 

 

Jegyek: 2000 Ft

Elővételben: 1500 Ft

Jegyek kaphatók itt!

 

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat