2015.04.17. 8 PM Louisa Lyne (SWE), Deti Picasso (AR) Guest: Porteleki László

2015.04.17. 20:00 Louisa Lyne (SWE), Deti Picasso (AR) feat. Porteleki László

Örményország elsőszámú ethno-rock zenekarának, majd a különleges hangú svéd énekesnő, Louisa Lyne és zenekarának koncertje!


 

 

Gaya Arutyunyan (Deti Picasso)

 

 

 

 

 

20:00 Deti Picasso (Дети Picasso) (AR/HU) Örményország elsőszámú ethno-rock formációja, mely már egy ideje budapesti székhellyel rendelkezik, pár éves szünet után új felállással, új programmal és új hangzással tér vissza.

 

Ha Djivan Gasparyan az örmények melankolikus természetét tükrözi, a System Of a Down pedig az ellenkezőjét, akkor a moszkvai örményekből álló Deti Picasso eme két érzésvilág ötvözetét nyújtja. A Picasso Gyermekeinek két alapító tagja, Gaya és Karen Arutyunyan három éve ideiglenesen leállította örmény etnorock zenekarát, hogy duóban folytassa Wattican Punk Ballet néven. Ám most eljött a pillanat a visszatérésre. Az állandóan megújuló és változó Deti Picasso egy teljesen új formában tér vissza. Gayat és Karent a hárfás Anasztázia Razvaljajeva és a dobos Porteleki Áron kísérik. A zenekar ősztől ismét fellép Magyarországon, majd 2015-ől európai koncertturnéra indul.


Felállás:
Gaya Arutyunyan – ének, billentyűs hangszerek
Karen Arutyunyan – gitár
Anasztázia Razvaljajeva – hárfa
Porteleki Áron – dob, darbuka, brácsa
vm: Porteleki László

 

22:00 Louisa Lyne & di Yiddishe Kapelye

 

A jiddis nyelven éneklő svéd énekesnő, Louisa Lyne különleges hangjával és hihetetlen energiával ad elő hagyományos kelet-európai jiddis dalokat utánozhatatlan drámai, sajátos stílusban, ami rendkívül népszerűvé tette őt egész Skandináviában. Louisa Lyne és di Yiddishe Kapelye nagy sikernek örvend egész Európában, amióta 2012-ben megjelent Debyut című albumuk. A nagyszámú koncerteknek, rádióműsoroknak és a közönség szeretetének köszönhetően az egyik legkeresettebb zenekarrá váltak Skandináviában. A jiddis nyelv újraélesztése. Sötétség és bánat, szórakozás és öröm egy helyen! Az énekes Louisa Lyne újjáéleszti azokat a dalokat és költeményeket, amelyek az évek során szinte teljesen feledésbe merültek. Az előadása érzésekkel és melegséggel teli élményt kínál. Egy teljesen új világ tárul elénk, ahol egy hangulatos utazás során megismerkedhetünk a régi és új dalokkal egyaránt, mindezt a szomorúságon és nevetésen keresztül, amely mindenki számára, garantáltan emlékezetes zenei élmény marad.

 

 

 

 

Jegyár: 2000 Ft
Elővételben: 1500 Ft
Jegyek kaphatók itt.

 

Köszönjük, ha a támogatói jegy megvásárlásával segíted munkánkat!
A támogatói jegy ára: 4000 Ft
Minden támogatónknak 10%-os kedvezménykupont adunk a Fonó webboltjába.

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat