2015.01.25. 6.30 PM Fonó Wednesday

2015.02.25. 18:30 Fonó Szerda (Ördöngösfüzes) Budapest Mezőség Banda

A város mára már kultikussá vált táncháza minden szerdán kiváló zenekarokkal, tánctanárokkal és énekesekkel vár mindenkit!


 

A füzesi muzsika szenvedélyes ereje és szépsége senkit nem hagy közönyösen. Nem véletlen az sem, hogy a táncházmozgalom kedvenc nótái között sorjáznak ezek az ördöngös dallamok. A táncot viszont csak igen kevesen ismerik. Ezen az állapoton most a kitűnő előadóművész és tánctanár Kádár Ignác , Nagypál Anett, a kezdőknél Hajdú Flórián és párja lendíti túl a szerdán ide látogatókat. Hangszálainkat pedig a legszebb füzesi énekek tanulásával fogjuk melegen tartani, s ez sem fog a hangulat rovására menni tapasztalataink szerint.

 

 

 

Bekapcsolódni kezdő és haladó szinten, párral vagy pár nélkül folyamatosan lehet.

 

18:30-20:30 Kezdő és haladó tánctanítás.
A kezdőket Hajdú Flórián, a haladókat Kádár Ignác és Nagypál Anett tanítja.

 

20:30 táncház: Budapest Mezőség BandaA „szerdai Fonótáncház”, mindenkori elnevezésétől függetlenül fogalommá nemesedett.
Ezt a hírnevet elsősorban azzal érdemelte ki, hogy a program egyik legfontosabb hitvallása a folyamatos kapcsolattartás a táncházasok és az adatközlők, népi hagyományőrzők között. Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt tizennyolc évben a föllelhető énekes-táncos-zenészek közül mindenki megfordult a Fonóban a Rábaköztől Moldváig. (A Fonó Szerdák szeptembertől kéthetente kiegészülnek az Utolsó Óra programmal, amikor adatközlőket látunk vendégül, akik koncertet adnak és a táncházban is muzsikálnak.)


Aki hangszerrel jön és muzsikál, annak ingyenes a belépés!
Belépő:
20.00-ig: 1000 Ft
20.00 után: 500 Ft
Jegyek kaphatók itt!

Köszönjük, ha a támogatói jegy megvásárlásával segíted munkánkat!
A támogatói jegy ára: 4000 Ft
Minden támogatónknak 10%-os kedvezménykupont adunk a Fonó webboltjába.

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat