2014.04.25 7 PM Cimbaliband: Vidámpark [Theme Park] – album release concert BUDAPEST FOLK FEST (location: Gödöllő, MUZA)

2014.04.25 19.00 Cimbaliband: Vidámpark lemezbemutató BUDAPEST FOLK FEST (helyszín: Gödöllő, MUZA)

A Cimbaliband a Gödöllői Művészetek Házában mutatja be Vidámpark c. új lemezét.


Helyszín: Művészetek Háza, Gödöllő

 

A Vidámpark ugyan bezárt, de a Cimbaliband visszahozza az élményt, hangulatot. Új, a Fonó kiadásában megjelent Vidámpark c. lemezüket a gödöllői Művészetek Házában mutatják be a Budapest Folk Festen.

 

“Figyelem Emberek! Megérkezett a Vidámpark! Csak közelebb, csak közelebb, csak tessék és lássék, mindenféle elmét vidító elegy belegy melódiák, apró-cseprő népnevettető és elmeélesítő dallamok lesznek hallhatóak, próbára kerül az ügyesség és szívbéli bátorság, csak tessék és lássék, csak közelebb és közelebb! Lesz itt minden Hölgyeim és Uraim, cimbalmos a vízben, hétköznapi és ünnepi hangulatok, céllövölde, szerelem, romantika, izgalom, és hullámvasút! Csak gyertek, gyertek kicsik és nagyok! Megérkezett a Vidámpark! Csak jöjjenek, csak jöjjenek!”

 

A Budapest Folk Festre megjelenik a Cimbaliband – szám szerint hatodik – nagylemeze, a Vidámpark. A korábbi lemezekkel ellentétben Unger Balázs és az elmúlt években sikert sikerre halmozó zenekara ezúttal kizárólag saját szerzeményekből álló albumot hozott létre, amely táplálkozik népzenei gyökerekből, de valódi rock and roll “bulizene”. 

 

A 11 számból álló lemezen közreműködik a Petőfi Rádió tavaly felfedezett hipp-hopp rappere, Halott Pénz, valamint a Fanfara Complexa kiváló szaxofonosa, Bede Péter

 

Részletek és jegyvásárlás a MUZA weboldalán itt

 

A Budapest Folk Fest további programjai itt

 

Cimbaliband: Balatoni nyaralo (Official HD)

 

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat