Állandó fesztiválok

Budapest Folk Fest

A folk egy mély kút, ahonnan megannyi más stílus is táplálkozik, kimeríthetetlenül gazdag, személyes, egyszerű, befogadó. Nem feladatunk, hogy mi jelöljük ki a műfaj határait, mi mondjuk meg, hogy mi a folk és mi nem. Örülünk, hogy 2010 óta minden tavasszal megteremthetjük a lehetőséget, hogy mindenki ízlése szerint választhasson.


» Aktuális fesztivál


Héttorony Fesztivál

A Fonó szervezésében immár ötödik alkalommal indul el a Héttorony Fesztivál a Kárpát-medencében. Helyszínei az előző évhez hasonlóan átnyúlnak a határokon, Makovecz Imre emblematikus épületeibe a magyar kultúra emblematikus szereplőit visszük el. A fesztivál november első napjaiban kezdődik minden évben és a Pesti Vigadóban november 20-án gálakoncerttel emlékezünk Makovecz Imre születésnapjáról.


» Aktuális fesztivál

További fesztiválok


Fonó Szalon

Az év első minifesztiválja a házban a Fonó Szalon, ahol a különböző élvezeteket társítjuk: remek koncertek, kitűnő borok, kiállítás, szalonbeszélgetések. A Szalon kiemelt hétvégéje a Wine & Violin Hegedűkészítők Szalonja, ahol hazai mesterek mutatják be hangszereiket és világhírű művészek szólaltatják meg a hangszereket.


» Aktuális fesztivál

Ősök Háza - Fonó Udvar a Művészetek Völgyében

Taliándörögön várunk Benneteket szeretettel az Ősök Házában


» Aktuális fesztivál

1  
» Archív Fesztiválok


« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat