2012.12.29. 20.00 Balogh Kálmán, Balázs Elemér Group, Etnofaun

Balogh Kálmán, Balázs Elemér Group, Etnofaun


 

“Fonó-Ami belefér”

20.00.Balogh Kálmán és a Karaván Familia

21.30 Etnofaun zenekar és vendégei: Bocskor Bíborka és Horváti Kata

23.00 Balázs Elemér Group: Magyar népdalok km.: Herczku Ágnes

Balogh Kálmán és a Karaván Família

Balogh Kálmán napjaink egyik legismertebb cimbalmosa, aki sokat tett a cimbalom népszerűsítéséért. Szerte a világon muzsikált, nemcsak népzenészekkel, hanem szimfónikus és jazz zenekarokkal, kortárs együttesekkel. Mint népzenész kezdte pályafutását. Szinte valamennyi magyar autentikus zenét játszó együttessel muzsikált már.

A Karaván Familia zenéje tradicionális cigányzene az orosz dallamoktól a balkán népzenéken át az andalúz falmencóig a maguk sajátos stílusára formálva, néha érzelmesen, néha mississipi bluessal fűszerezve, de mindenképp magával ragadó egyéni stílusban.

 

Balázs Elemér Group

Magyarország egyik legnépszerűbb jazz zenekarának klubja minden hónapban egyszer jelentkezik a Fonóban. Évvégi koncertjükön a korábban az X Produkció gondozásában megjelent nagysikerű Magyar népdalok című CD-jükről játszanak. Vendég: Herczku Ágnes 

 

Etnofaun zenekar és vendégei: Bocskor Bíborka és Horváti Kata

 

A 3 éves Etnofaun zenekar az alapítók sokévnyi tapasztalata ellenére nem hozott anyagból dolgozik. Ha van egy két Zuboly-szám, azt is áthangszereli a zenekar alapítója: Ágoston Béla. A zenekarvezető a zenei erőforrás misztériumában körülnézve talált rá kollégáira, akikkel valamilyen formában már bejárta Európa zenei szentélyeit és mulatóhelyeit. Duda-szó, Rap-beatbox, Jazz-bass, Afro-Hammond, Steel-drum, Chanson-drumming, Vocal-Dance és már mozog is a föld, ha jön az Etnofaun...Ebben az évben két nagyszerű énekesnővel dolgoztak együtt, és most megmutatják mit hoztak össze Bocskor Bíborkával és Horváti Katával.

 

Jegyár: 

elővételben 1600 Ft

 helyszínen 2000 Ft

Jegyek kaphatók itt

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat