2011.09.09. 20.00 Vágtázó Csodaszarvas koncert vendégekkel

A Vágtázó Csodaszarvas már játszik az új lemezről is és lesznek vendégek.


"Szent révület ez, ami valami olyat ad vissza az embernek, ami ugyan el nem veszett, de ilyen minőségben ritkán jelenik meg életünk sodrában.
Elementáris, ösztönös, ezzel együtt mégis ott vannak a magasabb szférák, lelkünk legmélyének örömkiáltásai, a valódi szabadság szelleme, a természet, az istenek es az ember között átívelő híd."

A Vágtázó Csodaszarvas koncertjének műsora, lényegében az új lemez anyagára épül.
A zenekar vendégei: Thomas Gundermann, Kobza Vajk.

Az új lemezről:

Csillaglovaglás!Két aranylemezzel a zenekar háta mögött a Kaliforniából nemrég visszatért vendégprofesszor Grandpierre Atilla csillagász és zenésztársai (Fábri Géza-tambura, Fazekas András-dobok, Orczi Géza-buzuki, tapan, Bakos Csaba-derbuka, tapan, Szalay Tamás-bőgő, Molnár Kriszta-hegedű, marinhur, Fábri András-ciszter, Vaskó Zsolt-fúvós szólista, Bese Botond-duda, Gebri Bernadett-ének) új lemezt jelentetnek meg.
A CSILLAGLOVAGLÁS című harmadik album a Fonó kiadásában lát napvilágot, megjelenését az őszi évad nyitónapjára, szeptember 7-ére időzítették. A három év válogatott termését bemutató harmadik lemezen kilenc vadonatúj felvétel hallható: Tábortűznél, Hajnali szél, Borzongás, Éjféli Varázs, Égről a földre, Lovasnépek indulója, Júlia Szép Leány, Csillaglovaglás, és a Gyönyörű vágy (a VHK-s „Aláírhatatlan történelem” feldolgozott, 2011-es változata). Az ősi eurázsiai népzenei alapokra épülő zene hol ellenállhatatlanul táncra perdít, hol elragad a csillagok világába.

http://www.vagtazocsodaszarvas.hu
http://www.myspace.com/vcssz
http://www.grandpierre.hu
http://www.facebook.com/VCsSz
http://www.youtube.com/vagtazocssz

Belépő: 1500.-Ft
Budapest Kátyával 50% kedvezménnyel válthatsz belépőt a rendezvényre.

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat