2010.12.29. 20:00 Balkán Hangja fesztivál

Pezsgő Balkáni évbúcsúztató


 

Pezsgő Balkáni évbúcsúztató


Közreműködnek: a balkáni tánccsoportok mellett a Mydros görög zenekar, Zora szerb zenekar, és meglepetésként a MIEZ GOMEZ latin zenekar.
A közönség a színpadi műsor után hajnalig táncolhat a hagyományos és rendhagyó balkáni táncházakban és mindenkit megvendégelünk egy pohárka pezsgővel.
A hagyományos balkáni táncházak és koncertek mellett a balkáni táncegyüttesek és zenekarok olyan produkciókat is bemutatnak, amelyeket maguk találnak ki, és olyan meglepetéssekkel szolgáltak már, mint hastáncos-, szárazföldi-vízibalett-, country-, rock’n roll- bemutató, olykor különleges előadásmódban. Emellett balkáni rendhagyó táncversenyt is szervezünk, melybe nem csak a táncosokat, hanem a közönséget is aktívan bevonjuk.
A Balkán Hangja Kulturális Egyesület 13. éve szervezi a Pezsgőt, mely a hazai balkáni kisebbségek legnagyobb évbúcsúztató rendezvénye. A hagyományossá vált évadzáró rendezvényen a táncegyüttesek és zenekarok nem csak a megszokott repertoárjukat mutatják be egymásnak és a nagyközönségnek.

Rendszeres fellépők között szerepelnek a kisebbségi önkormányzatok hivatalos tánccsoportjai, a magyarországi bolgár, görög, szerb, román táncegyüttesek, zenekarok. Egyre több vidéki táncegyüttes is bejelentkezik és részt vesznek nem csak a rendezvényen, hanem a program előtt lévő pezsgős bowling kupánkon is. 

További információ kérhető a programról:

balkanhangja@enternet.hu

Szeltner László 06/30-961-4132
Ambrózy Gabriella 06/20-206-7135

Belépő: 1000.-Ft

 

 

 

 

 

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat