2010.09.11. Critical Fest - Művészet két keréken

Bringás nap, nem csak bringásoknak a Fonóba. Most pótoljuk, ami áprilisban elmaradt.


Áprilisra szerveztük, de akkor elmaradt. Ami változatlan: Nagyjából 300 méteren belül két nagy bicikli út is található a Fonó közelében, na meg mi is bírjuk, ha bringával járhatunk, és itt van a zeneház, tehát azt találtuk ki, hogy ezen a szombaton, 11 nappal az őszi Critical Mass előtt,  „felültetjük a művészetet” két kerékre.

A program már délután elkezdődik, amikor is lesz pl. sodronyzár tesztelés, szimulált kerékpárlopással, ha letolod a bringádat, ingyenes átvizsgálják, ha van használt biciklilámpa elemed, hozd le, összegyűjtjük, bringanaptárt árusítunk és lesz még rengeteg egyéb apróság, érdekesség, hasznosság.

Este jönnek a zenészek, természetesen biciklin.

A Recikli-Bicikli (Recycle-Bicycle) társulat újrahasznosan és trendin kerékpáron is: kreativitás, környezettudatosság, kézművesség és biciklis kultúra – magyar tervezők kétkeréken!

A kerékpár alkatrészekből és hulladékokból kreált kollekciókat valamint a trendi, mutatós biciklisruhákat felvonultató, rendhagyó divat-show-ban a fiatal, zömében pályakezdő iparművészek és öltözéktervezők fantáziaruháit ismert színészek, táncosok teszik még elevenebbé a képzeletbeli kifutón…

  

Tervezők: Herold Henrietta, Kele Kitti Noémi, Énekes Annamária/Uhlár Kamilla/Oravecz Anna , Zuzan Ágnes, Cséfalvay Fanni és Kránitz Orsolya, Iványi Jozefa, Kósa Annamária, Balázs Viola és Gál Katalin, Kormos Zsófia, Szegedi K. Torella Alice, Tóvaj Rozália, Szabó Réka és Oláh-Gál Boróka, Abodi Dóra és Deák Tünde

Syntax Orchestra bicajos filmekből összevágott, ezáltal önálló mozivá lett bringás film alá muzsikál (ősbemutató!).Aki bicajjal jön (kerékpártároló van) annak kedvezményes a beugró az esti koncertre, aki nem, annak is megéri.

Program

17.00-kor nyitunk, ekkor indulnak a kisérő programok.A zenészek 20.00-kor csapnak a húrok közé, majd kezdődik a divatbemutató, majd folytatódik a koncert. biciklisfilmre.

A fellépők videói itt.

Belépő: Bringával 500.Ft, bringa nélkül 800.-Ft, diákigazolvánnyal 200.-Ft

                

« vissza a főoldalra
Kapcsolat

Fonó Budai Zeneház

1116 Budapest Sztregova u 3

+36 1 206 5300 fono@fono.hu
Jegyvásárlás
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesüljön aktuális rendezvényeinkről !

Adatvédelmi nyilatkozat
LiveFromFono
Youtube
musicfromfono
Youtube
Impresszum|Támogatók|Adatvédelmi nyilatkozat